Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
4 szelet karaj, 2 dl tejföl, 10 dkg reszelt sajt, vaj, só, őrölt szerecsendió, ételízesítő |
A húst kiklopfolom, megsózom, majd forró vajban elősütöm. A szeleteket oldalán is kivajazott jénai tálba egymás mellé teszem, megszórom szerecsendióval, megkenem vékonyan tejföllel, majd rászórom a sajtot, végül a tejföl maradékával borítom és lelocsolom a vajjal. Közepes hőmérsékleten, lefedve sütöm kb. 30-35 percig, míg szép piros nem lesz. Köretnek zöldségköret vagy sültkrumpli jár hozzá, esetleg mindkettő. Kovászos uborka, paradicsomsaláta illik hozzá. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|